Alarme antiefracție
Sisteme de alarmă antiefracție moderne pot fi găsite în comerțul clasic cât și în magazinele online. Acestea au capacitatea de a vă proteja locuința sau afacerea împotriva infractorilor. Spre deosebire de acum câțiva ani, instalarea unui sistem de alarmă antiefracție poate fi făcută la costuri rezonabile.
Tehnologia din zilele noastre are capacitatea de a conecta sistemul dvs de alarmă la telefoanele unui dispecerat cu formațiuni de intervenție rapidă. Mai mult, are setările posibile de a declanșa acțiuni de reținere sau conectare/deconectare a anumitor circuite electrice care, la rândul lor, declanșează reacții de semnalizare și acțiune.

Imagine spectaculoasa unde sistemele de alarma antiefractie sunt conexate cu sisteme de supraveghere video
Investiția într-un sistem de alarmă antiefracție este una care se poate face fără eforturi financiare considerabile. Ar trebui să vă gândiți că o investiție cu costuri relativ minore vă poate scuti de foarte multe cheltuieli în viitor. Considerăm că pe lista dvs de achiziții necesare ar trebui să fie, în viitorul apropiat și fondurile pentru un astfel de sistem de alarmă antiefracție.
ASF Smart Systems vă recomandă să nu vă lăsați pradă concepției greșite că nu vi se poate întâmpla nimic în materie de furturi. Oricând puteți fi ținta unei acțiuni criminale, după cum se știe hoții și tâlharii nu au concedii de odihnă. Mai ușor puteți preveni decât să căutați după aceea cine este autorul infracțiunii.
ASF instalează sisteme de alarmă și alarmă antiefracție perfect compatibile cu ale oricărei firme de securitate și pază din România. Recomandarea noastră este ca în cazul în care avem de-a face cu un bloc de locuințe sau cu o clădire de birouri, pentru a reduce din costurile de mentenanță, vă sugerăm să vă cuplați mai multe persoane / firme la un serviciu de securitate și pază.
Conexiunea cu alte sisteme de protecție
După lăsarea nopții sau în perioadele de repaus ori când nu sunteți acasă, puteți seta sistemul de protecție să vă sune direct pe telefonul mobil. De asemenea poate fi sesizată echipa de intervenție, cum de asemeena va fi alertată și Poliția.
Creșterea eficienței unui sistem de alarmă antiefracție se poate face prin conectarea lui cu un sistem de supraveghere video. În același timp cu echipamente de avertizare acustică sau luminoasă.

Cel mai simplu sistem de alarma antiefractie, care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta
Sistermul de alarmă poate fi foarte ușor conectat cu un sistem de detecție și alarmare la incendii. Sau cu un sistem de control acces. Posibilitățile sunt practic nelimitate, totul în funcție de bugetul pe care-l aveți, precum și de gradul de siguranță la care tindeți.
De menționat că în funcție de dimensiunea spațiilor necesare a fi protejate, crește și complexitatea sistemelor de alarmă antiefracție. Pentru că sunt lucruri diferite să protejezi antiefracție clădiri de patru etaje sau cu zece niveluri.
Componente uzuale ale unui sistem de alarmă antiefracție
În principiu, un sistem gândit să vă protejeze și să vă asigure confortul este alcătuit din atâtea componente/echipamente câte sunt necesare. Gradul de specializare al perifericelor sistemelor de alarmă antiefracție este limitat totuși, deși producătorii fac eforturi de a include în același modul cât mai multe funcții. Singurul echipament practic fără limite în creație este software-ul care controlează tot sistemul.
Centrala de alarmare conține de fapt un software care operează absolut independent. Programatorii și tehnicienii au reușit să creeze prin valențele acesteia un sistem de alarmă antiefracție care poate lua deciziile cu care este setată. Se conectează voluntar la internet prin rețele wireless și accesează telefoane sau tablete. Trimite e-mailuri și întocmește rapoarte. Un adevărat creier digital.
Tastatura de comandă și monitorizare a sistemului de alarmă antiefracție este suportul pentru armarea/dezarmarea sistemului. Prin intermediul acesteia se introduc comenzile de setare și se afișează cronologia/istoricul evenimentelor.
Un sistem de alarmă antiefracție conține în mod neapărat:
- detectoare/senzori de mișcare și prezență;
- detectoare pentru geamuri sparte;
- senzori de interpretare a sunetelor audio, folosiți pentru analiza spectrului sonor al zgomotelor;
- detectoare de șoc;
- contacte magnetice;
- sirene și module de alarmare;
- componente și periferice pentru comunicare cu exteriorul sau interiorul incintei supravegheate;
- acumulatori folosiți ca sursă de energie pentru situațiile (frecvente) când se încearcă decuplarea sistemului de la sursa de alimentare.
ASF Smart Systems este capabilă oricând să proiecteze și să instaleze orice sistem de alarmă antiefracție dispoinibil pe piață. Indiferent de spațiile și incintele care pot constitui ținta de supraveghere, spații de locuit sau clădiri de birouri, hale de producție sau parcări.
Contact
unde ne gasiti?
Informatii de contact
E-MAIL
Office@asfsecurity.ro
TELEFON
0784 800 500
E-MAIL
Timisoara, Str. Mures Nr.119