Automatizări de porți, uși de garaje, bariere auto

poarta automata

ASF SMART SYSTEMS execută comenzi de automatizări porți și uși de garaj pentru locuințe rezidențiale sau industriale. Orice echipament pe care-l furnizăm clienților noștri este garantat în toată funcționalitatea lui, are proprietăți ergonomice și o durată de viață remarcabilă. Practic, utilizatorul nu trebuie decât să se ocupe de mentenanța și înlocuirea consumabilelor.

Portile automate instalate de ASF SMART SYSTEMS vă oferă tot confortul necesar si pe care-l urmăriti atunci când achizitionati un astfel de echipament. Au o functionare silentioasă si sunt prevăzute cu sistem de deblocare dacă apar pene de curent electric. Sisteme de porti automate instalate de noi au un coeficient mare de protectie împotriva efractiei.

☑️automatizări porți batante; deschideri între 3 și 8 metri utilizate în mediu rezidențial, industrial sau logistică; alimentare gama 24 V și până la 220 V
☑️automatizări porți culisante; în cazul unui trafic mare motorul pentru porțile glisante trebuie însoțit de o cremalieră;
☑️automatizări pentru uși de garaj și industriale;
☑️uși de garaj spații rezidențiale;
☑️uși industriale.

Oferta noastră este mult mai extinsă decât cea enunțată mai SUS. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la:

Contact

unde ne gasiti?

Informatii de contact

E-mail

telefon

Adresa

Timisoara, Str. Mures Nr.119

Conecteaza-te cu noi

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *