ASF SMART SYSTEMS

Servicii de securitate

Despre Noi

Oferim servicii de calitate începând de la consultanță, proiectare și instalare până la service și întreținere cu personal profesionist și avizat de POLIȚIA ROMÂNĂ. Lucrăm doar cu echipamente performante și de calitate, produse de parteneri internaționali recunoscuți. Sistemele de supraveghere video propuse, proiectate și montate de noi își dovedesc în permanență eficiența.

Sisteme de supraveghere video, securitate, alarme antiefracție și sisteme control acces la uși, porți și garaje, doar câteva din gama de servicii oferite de ASF SMART SYSTEMS din Timișoara. Avem o ofertă de servicii și produse de calitate din domeniul sistemelor de securitate și instalații electrice de curenți slabi.

ASF SMART SYSTEMS are permanent disponibilitatea de vă oferi pachete complete de servicii și produse.

Certitudinea calității serviciilor

ASF SMART SYSTEMS reprezinta garanția calității serviciilor și produselor instalate. Pentru noi este cel mai important să oferim calitate, chiar daca aceasta înseamnă timp mai mare de instalare și chiar dacă înseamnă muncă mai multă pentru noi. Chiar dacă înseamnă să alegem calea cea mai grea. Un sistem de supraveghere video cu semnătura noastră este mereu în funcțiune.

Ne vedem de multe ori puși in situații în care ajungem la diverși clienți (prin recomandări) care și-au instalat cu alte firme și așa ziși profesioniști sistemele de securitate. Din păcate pentru clienți ele nu funcționează cum ar trebui și nu au fost instalate respectând legislația în vigoare. În consecință trebuie să le reconfigurăm sistemele și să le reinstalăm acolo unde este cazul.

Facem tot ce trebuie pentru a livra clienților sisteme de securitate la standardul de calitate și siguranța pentru care sunt gândite să funcționeze. Oferim cele mai bune soluții și echipamente în domeniul sistemelor de supraveghere video.

Contact

unde ne gasiti?

Informatii de contact

E-MAIL
Office@asfsecurity.ro
TELEFON
0784 800 500
E-MAIL
Timisoara, Str. Mures Nr.119