Interfoane și videointerfoane

Un sistem de interfon sau videointerfon se montează întotdeauna cu un scop foarte bine definit. Acela este blocarea sau deblocarea intrării, respectiv a accesului într-o clădire. Oriunde în lume, unde s-au montat astfel de sisteme, s-a facut în scopul creșterii siguranței și confortului.

În România, anii 90 au reprezentat o efervescență nemaipomenită pentru montarea de sisteme interfon. Sistemele de videointerfon au apărut mai târziu, cocnomitent cu dezvoltarea tehnologiei. Totuși, acestea nu sunt încă atât de răspândite și de solicitate precum sistemele de interfon.

servicii de securitate interfon

Interfoane – posturi interioare

ASF Smart Systems execută lucrări de montare a sistemelor de interfoane, posturi interioare, cu aplicabilitate pentru blocuri de locuințe, clădiri de birouri, sisteme de interfoane din vile, etc. Putem realiza posturi între două sau mai multe birouri din același serviciu, același etaj, aceeași firmă sau companie. Evident, posturile pot fi plasate oriunde în incinta unității de producție, în incinta administrativă sau interfoane care fac legătura între aceste două compartimente.

Utilitatea sistemelor de interfoane ar fi de prisos să o demonstrăm, poate doar să reamintim câteva dintre principiile de funcționare, metodele de punere în operă.

  • Accesul în incintă nu poate fi realizat decât dacă, după comanda din exterior, o persoană din interior, apelată prin interfon, va debloca ușa de la intrare.
  • Interfoanele mai pot fi cu acces prin intermediul unei cartele sau cu un cod de intrare.
  • ASF Smart Systems montează aceste sisteme de interfoane atât pentru clienți persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Respectiv pentru firme și instituții.

 

Suntem capabili să oferim sisteme de interfoane IP, utile mai ales în cazul unor clădiri de birouri cu multe puncte de acces. Acestea se conectează la rețeaua de claculatoare și avem suficiente soluții, variate și creative, care fac față exigențelor dvs.

Prin monitorizarea sistemului de interfoane, de exemplu, dacă se realizează și conexiunea acestuia cu sisteme de alarmă antiefracție, sisteme detecție incendii, etc.

Sisteme de videointerfoane

Cea mai comună utilizare pentru videointerfoane este la vilele din cartierele rezidențiale. Sunt un element de civilizație și siguranță/intimitate, care atestă în același timp că este vorba de un spațiu privat. Sau cu acces limitat.

Oferim videointerfoane atât în varianta display color dar și alb-negru (monocrom). În funcție de caracteristicile fiecărui videointerfon în parte. De asemenea, ASF Smart Systems montează variante de interfoane wireless. Acestea sunt extrem de utile în locațiile unde nu este posibilă cablarea unui sistem de interfon-videointerfon de tip clasic. Sau unde ar fi extrem de costisitor să se realizeze o cablare.

video interfon

În cazul sistemelor de interfoane wireless este nevoie de instalarea unei surse de tensiune la 12 V. Mai recomandăm și yale comandate în același regim de wireless. O yală din această gamă ar putea suporta și sarcini curpinse între 150 și 600 kg forță.

Sistemele de videointerfon wireless sunt relativ ușor de instalat și oferă un confort desoebit. Siguranța oferită de un sistem de interfon sau videointerfon este greu de egalat. Părinții pot lăsa copii singuri acasă, sunt excluse deranjurile făcute de musafiri nepoftiți și multe alte situații nedorite.

Avantaje sisteme interfoane și videointerfoane

Cel mai mare avantaj este cel dat de siguranța și senzația de liniște și confort interior. Apoi, nu sunt de neglijat:

  • liniștea și curățenia din bloc sau imobilul unde sunt montate aceste sisteme de siguranță și control acces;
  • siguranța proprietarilor și confortul acestora;
  • supravegherea ușoară a intrării și accesului în imobil;
  • accesul restricționat persoanelor nedorite, infractorilor;
  • acces controlat pe bază de cartelă de proximitate sau cartelă optică;
  • flexibilitate în exploatare, instalare de posturi suplimentare nelimitate ca număr.

ASF Smart Systems Timișoara oferă consultanță, proiectare, instalare și service pentru aceste sisteme. Oferim interfoane și videointerfoane modele de ultimă generație.

Contact

unde ne gasiti?

Informatii de contact

E-MAIL
Office@asfsecurity.ro
TELEFON
0784 800 500
E-MAIL
Timisoara, Str. Mures Nr.119