Automatizări de porți,
uși de garaje, bariere auto

servicii de securitate

ASF Smart Systems execută comenzi de automatizări porți și uși de garaj pentru locuințe rezidențiale sau industriale. Orice echipament pe care-l furnizăm clienților noștri este garantat în toată funcționalitatea lui, are proprietăți ergonomice și o durată de viață remarcabilă. Practic, utilizatorul nu trebuie decât să se ocupe de mentenanța și înlocuirea consumabilelor.

Portile automate instalate de ASF Smart Systems vă oferă tot confortul necesar si pe care-l urmăriti atunci când achizitionati un astfel de echipament. Au o functionare silentioasă si sunt prevăzute cu sistem de deblocare dacă apar pene de curent electric. Sisteme de porti automate instalate de noi au un coeficient mare de protectie împotriva efractiei.

Reductoarele folosite de noi la automatizarea porților de garaj au un grad crescut de fiabilitatre. Funcționează într-o plajă extinsă de temperaturi, cel mai adesea între -35 si 55 de grade Celsius.

Lucrări uzuale automatizări

Oferta noastră este mult mai extinsă decât cea enunțată mai jos. Totuși, spicuim:

  • automatizări porți batante; deschideri între 3 și 8 metri utilizate în mediu rezidențial, industrial sau logistică; alimentare gama 24 V și până la 220 V
  • automatizări porți culisante; în cazul unui trafic mare motorul pentru porțile glisante trebuie însoțit de o cremalieră;
  • automatizări pentru uși de garaj și industriale;
  • uși de garaj spații rezidențiale;
  • uși industriale.

Bariere auto

Tehnologia de astăzi nu mai este prohibită în acest sens. Prețurile și modul de operare al sistemelor de supraveghere analogice, în urmă cu numai câțiva ani, de exemplu, le făceau mai greu accesibile publicului larg. De asemenea, nu orice companie și-ar fi permis un sistem de supraveghere video.

Astăzi, un sistem de supraveghere video digital elimină vechile camere video de sistem analogic, vechile plăci de captură ce trebuiau introduse în PC. Mai mult, a crescut simțitor rezoluția echipamentelor, dimensiunea și claritatea fișierelor obținute.

servicii securitate cu bariere auto

ASF Smart Systems execută pentru clienții săi bariere auto care pot fi acționate prin comandă de la diferite dispozitive. Brațul acestor bariere poate avea diferite dimensiuni, cele mai uzuale având deschiderea de la 2 până la 7 metri. Închiderea/deschiderea unei bariere auto se poate face prin telecomandă sau un simplu buton.

Desigur că o barieră auto ar putea fi integrată unui sistem complex de control acces, pot fi deschise sau închise prin acționare individuală (card acces sau alte forme de identificare) sau diverse alte forme și varietăți.

De asemenea, avem capacitatea de a instala bariere electromecanice pentru restricționarea traficului în parcări, la magazine sau zonele rezidențiale ori industriale. Lungimea brațului poate fi diferită, de la caz la caz.

Contact

unde ne gasiti?

Informatii de contact

E-MAIL
Office@asfsecurity.ro
TELEFON
0784 800 500
E-MAIL
Timisoara, Str. Mures Nr.119